Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag

Organisationsnummer

916412-5495

Telefon

-

Adress

Vistvägen 75 B
587 31 Linköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag?

Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tillverkning och försäljning av verktyg m m. Läs mer om Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag

Vistvägen 75 B © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Bo Erik Emanuel Hanberger 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag består av

Bolagsman

Bo Erik Emanuel Hanberger (84)

Bror Anders Sören Hanberger (80)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916412-5495
Firmanamn Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vistvägen 75 B
Postadress 587 31 Linköping
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1964-04-03
Firmanamn registrerat 1964-04-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tillverkning och försäljning av verktyg m m.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag

Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag registrerades 1964-04-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag är Bo Erik Emanuel Hanberger och Bror Anders Sören Hanberger.

Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag har organisationsnummer 916412-5495. Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med Formel-produkter Bo och Sören Hanberger Handelsbolag på adress Vistvägen 75 B, 587 31 Linköping.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Linköping.

Registrerat på adressen

Vistvägen 75 B
587 31 Linköping
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: