Bolagsfakta

Tjänster

Bolagsfakta Plus

För endast 89 kr/månad exklusive moms får du:

  • Fria lönevisningar på ansvariga.
  • Fria anmärkningskontroller på aktiebolag.
  • Utökad information om ansvariga.
  • Reklamfritt.
  • Ingen bindningstid

Gratis provperiod

Bolagsfakta Plus aktiveras gratis i 30 dagar när du blir medlem. Ingen uppsägning behövs av provperioden utan den avslutas automatiskt. Du lämnar inga kortuppgifter.

Testa gratis i 30 dagar

Fria lönevisningar direkt på skärmen

I lönevisningen får du se inkomster på ansvariga såsom VD, styrelseledamöter och huvudmän. Inkomsten är uppdelad på lön och kapital. Det finns ingen begränsning i antalet lönevisningar i Plus.

Bolagsfakta Plus med fria Lönevisningar aktiveras gratis i 30 dagar när du blir medlem. Efter det väljer du om du vill teckna abonnemang.

Lön är summan av inkomst av tjänst samt näringsverksamhet. Kapital är summan av vinster/förluster från värdepapper, husförsäljning, utdelningar mm.

Lönevisningen hämtar den sida ur Ratsitkatalogen som personen finns med på och visar dennes uppgifter från senast godkända deklaration.

Skickas upplysningskopia ut vid Lönevisning
Nej det gör det inte. Du kan läsa mer om Lönevisning i vår FAQ.

Lönevisning exempel

Fria anmärkningskontroller

I en anmärkningskontroll får du se om ett aktiebolag har betalningsanmärkningar eller inte, och om det finns så kan du läsa mer om varför. Det finns ingen begränsning i antalet anmärkningskontroller som du kan ta.

Följande visas:

  • Ansökningar specificerade med datum, beskrivning och belopp.
  • Betalningsanmärkningar - Belopp, antal, datum, typ (allmänna eller enskilda mål), tredskodomar, utmätningar och ansökningar. De 10 senaste anmärkningarna presenteras med specificerad information som datum, typ (allmänna eller enskilda mål), beskrivning och belopp.
  • Utmätningsinformation specificerad med datum, beskrivning och belopp.
  • Skuldsaldo - Totalbelopp, antal och typ (allmänna eller enskilda mål).

Läs mer om betalningsanmärkningar och aktuellt skuldsaldo i Bolagsfakta A-Ö


Utökad information om ansvariga

Vi visar fullständigt personnummer på ansvariga personer och du finner detta under deras personkort. Till personkortet kommer du genom att klicka på en persons namn i företagsrapporten.


Reklamfritt

Vi visar ingen bannerreklam på sidan. Det kan dock förekomma information om våra egna tjänster.