Bolagsfakta

Bolagsfakta Plus

Bolagsfakta Plus

I Bolagsfaktas Lönevisning får du svar på vilken inkomst en bolagsman har. Sökningen är helt anonym vilket innebär att den person du söker upp inte får veta att du gjort sökningen. Du får uppgift om inkomst av tjänst vilket innebär den lön man tjänar på sitt arbete. Vi visar även inkomst av kapital, vilket är den inkomst som man tjänat på till exempel värdepapper eller det man tjänat på att man hyrt ut sitt hus. För att få tillgång till Lönevisning på Bolagsfakta krävs att du har Bolagsfakta Plus. Det kostar endast 39 kr/mån (ex moms).

Bolagsfakta Plus
Bolagsfakta Premium

Bolagsfakta Premium

Bolagsfakta Premium är tjänsten för dig som vill ha tillgång till allt. Med Bolagsfakta Premium får du obegränsat antal Lönevisningar, kan se förekomsten av privata betalningsanmärkningar på befattningshavare och uttökad information om ansvariga i bolag så som personnummer. Du kan även se skuldsaldo, tredskodomar och utmätning på bolag. Som Premiumkund slipper du även reklam på hela siten.

Kom igång med Bolagsfakta Premium snabbt och enkelt. Priset är endast 79 kr (ex moms) per månad och vi tillämpar varken uppsägnings- eller bindningstid. Premium-paketet passar bra för dig som till exempel är företagare och behöver obegränsad information om inkomster och betalningsanmärkningar. Kom igång redan idag!

Bolagsfakta Premium
Lönevisning

Lönevisning

I Bolagsfaktas Lönevisning får du svar på vilken inkomst en bolagsman har. Sökningen är helt anonym vilket innebär att den person du söker upp inte får veta att du gjort sökningen. Du får uppgift om inkomst av tjänst vilket innebär den lön man tjänar på sitt arbete. Vi visar även inkomst av kapital, vilket är den inkomst som man tjänat på till exempel värdepapper eller det man tjänat på att man hyrt ut sitt hus. För att få tillgång till Lönevisning på Bolagsfakta krävs att du har Bolagsfakta Plus eller Premium. Plus kostar endast 39 kr/mån (ex. moms) och Premium 79 kr/mån (ex. moms). Läs mer om Lönevisning nedan.

Lönevisning