Bolagsfakta

Bolagsfakta Premium

Utförlig information om löner och
anmärkningar

Därför ska du skaffa Bolagsfakta Premium!

Obegränsade Lönevisningar

Obegränsade Lönevisningar

Ta del av obegränsat antal Lönevisningar och förekomsten av privata betalningsanmärkningar på befattningshavare i vårt Premium-paket. Du får uppgift om inkomst av tjänst och kapital och förekomsten av betalningsanmärkningar J/N på alla ansvariga befattningshavare så som VD, styrelseledamot och verklig huvudman.

Utförlig info om betalningsanmärkningar

Utförlig info om betalningsanmärkningar

I vårt Premium-paket ingår utökad obeståndsinformation om aktiebolag. Vi visar specificerad information om bland annat ansökningar, anmärkningar, skuldsaldo, tredskodomar och utmätning. Mer information om betalningsanmärkningar hittar du i Bolagsfakta A-Ö.

Utökad information om ansvariga

Utökad information om ansvariga

Alla ansvariga i företagen så som VD, styrelseledamot och verklig huvudman har ett personkort där det bland annat framgår vilka bolagsengagemang personen har. Vi visar dessutom hela personnumret på alla befattningshavare.

Reklamfritt

Reklamfritt

Du söker i en reklamfri miljö och kan snabbare ta del av all information och få en bättre överblick.

Flexibla Bolagsfakta Premium

Flexibla Bolagsfakta Premium

Kom igång med Bolagsfakta Premium snabbt och enkelt. Priset är endast 79 kr (ex moms) per månad och vi tillämpar varken uppsägnings- eller bindningstid. Premium-paketet passar bra för dig som till exempel är företagare och behöver obegränsad information om inkomster och betalningsanmärkningar. Kom igång redan idag!

Löner i Sveriges näringsliv

Löner i Sveriges näringsliv

I Bolagsfaktas Lönevisning får du svar på vilken inkomst en näringsanknuten person har. Du får information om både inkomst av tjänst och av kapital på VD, styrelseledamot och verklig huvudman och uppgifterna kommer från senast godkända deklaration. I Premiumversionen av Lönevisningen får du dessutom veta om bolagsmännen har privata betalningsanmärkningar i form av Ja/Nej. Lönevisningen är anonym d.v.s. att det inte skickas någon upplysningskopia.Skaffa Premium direkt

Kom igång med Bolagsfakta Premium snabbt och enkelt. Priset är endast 79 kr (ex moms) per månad och vi tillämpar varken uppsägnings- eller bindningstid.Uppsägning görs enkelt med ett knapptryck under Mina sidor.