Bolagsfakta
 • Kopiera namn
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera adress
 • Kopiera namn + adress
 • Kopiera organisationsnummer
 • {{ copyInfoText }}

Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB

Organisationsnummer

516401-8359

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Telefon

026-17 83 84

Adress

Upplandsgatan 19 A
113 60 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

 

Vad är Kommungaranti Skandinavien Försäkrings?

Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB är ett aktiebolag som har till föremål för sin verksamhet att, inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med begränsning till aktieägarnas egna risker och egna anställda, meddela... Läs mer om Kommungaranti Skandinavien Försäkrings

Varifrån kommer informationen om Kommungaranti Skandinavien Försäkrings?

Informationen kommer från myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Läs mer om datan här.

Är detta ditt företag?

Dina konkurrenter använder den här ytan för att berätta om sitt företag i syfte att nå nya kunder. Vi har miljontals användare så en korrekt och snygg företagsrapport gör skillnad.

Se exempel och hur du gör för att uppdatera dina företagsuppgifter

Upplandsgatan 19 A

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2016-2023

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommungaranti Skandinavien Försäkrings består av

Likvidator

Karl-Ove Andersson (60) Kolla lön direkt

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Anna Jansson (37)

Lekmannarevisor

Rodney Engström (75)

Eva-Karin Hamilton (73)

Revisor

KPMG AB

Fördelning styrelse

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Anmärkningskontroll

Se anmärkningar & skuldsaldo
Följande visas och specificeras:
 • Ansökningar
 • Betalningsanmärkningar
 • Utmätning
 • Skuldsaldo
med Bolagsfakta Plus Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Köp bolagsfakta Plus för att se anmärkningar.

Bli Plus-kund och få fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag. Med Plus får du också 20 fria Lönevisningar samt utökad information om ansvariga.

Koncern

Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB ingår ej i någon koncern.

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Kommungaranti Skandinavien Försäkrings

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 516401-8359
Firmanamn Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB
Bolagsform Försäkringsaktiebolag
Status Likvidation avslutad 2020-12-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Upplandsgatan 19 A
Postadress 113 60 Stockholm
Säte Gävle, Gävleborgs län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat 1992-05-25
Bolaget registrerat 1992-06-23
Firmanamn registrerat 2009-06-30
Bolagsordning 2012-01-20
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
Momsregistreringsnummer
(VAT-nummer)
2024-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
65120 - Skadeförsäkring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, med begränsning till aktieägarnas egna risker och egna anställda, meddela aktieägarna och deras verksamheter, såväl i förvaltningsform som i bolagsform, försäkring hänförlig till följande försäkringsklasser och grupper: Direkt försäkring Försäkringsklass 14, kreditförsäkring Försäkringsklass 16, annan förmögenhetsskada Mottagen återförsäkring Försäkringsklass 14, kreditförsäkring Försäkringsklass 16, annan förmögenhetsskada Bolaget får också driva annan med bolagets försäkringsrörelse förenlig verksamhet, riktad till aktieägarnas egna verksamheter, såväl i förvaltningsform som i bolagsform. Bolaget äger inte rätt att erbjuda annan än aktieägande kommun sina tjänster och är således förhindrad att verka på den traditionella försäkringsmarknaden. Boalget skall vidare - verka som en organiserande och koordinerande part för skadeförebyggande arbete inom aktieägande kommuner, - utgöra en attraktiv och stabil upphandlare av återförsäkring till aktieägarna - sträva efter att vidareutveckla aktieägarnas kompetens som återförsäkringskund.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
 • Firman tecknas ensam av
 • - likvidatorn

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Årsredovisning

Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB:s årsredovisningar

Ta del av vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, revisions & förvaltningsberättelse

Mer om Kommungaranti Skandinavien Försäkrings

Huvudansvarig revisor för Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB är Anna Jansson och Revisor är KPMG AB .

Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB har organisationsnummer 516401-8359. Kommungaranti Skandinavien Försäkrings har säte i Gävle. Det går bra att ta kontakt med Kommungaranti Skandinavien Försäkrings AB på telefonnummer 026-17 83 84.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.