Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag

Organisationsnummer

969795-9758

Telefon

-

Adress

Torget 8
273 30 Tomelilla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag?

Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag är ett handelsbolag som kommer att bedriva restaurang och café och därmed förenliga verksamheter. Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag registrerades 2021-08-30 och är registrerat som arbetsgivare Läs mer om Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag

Torget 8

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag består av

Bolagsman

Zahra Hussian (50)

Abdulmannan Ahmad (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969795-9758
Firmanamn Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Torget 8
Postadress 273 30 Tomelilla
Säte Simrishamn, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2021-08-30
Firmanamn registrerat 2021-08-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2021-09-09
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2021-09-09
2021-12-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56100 - Restaurangverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget kommer att bedriva restaurang och café och därmed förenliga verksamheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 67972026
Besöksadress: Torget 8
Postnummer: 273 30
Postort: Tomelilla
Län: Skåne län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 67972026
SNI-kod: 56100 - Restaurangverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag

Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag registrerades 2021-08-30 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2021-09-09 och aktivt i momsregistret sedan 2021-09-09.

Bolagsmän i Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag är Zahra Hussian och Abdulmannan Ahmad.

Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag har organisationsnummer 969795-9758. Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag har säte i Simrishamn. Det går bra att ta kontakt med Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag på adress Torget 8, 273 30 Tomelilla.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SOMALISKA KULTUR FÖRENINGEN (SKF), ÖSTERLEN ISLAMIC CENTER (ÖIC) MUSLIM SKA FÖRSAMLINGEN, KOMPISAR, Dilmon overseas Handelsbolag och UR OIL INDUSTRIAL Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tomelilla.

Registrerat på adressen

Torget 8
273 30 Tomelilla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress