Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Dilmon overseas Handelsbolag

Organisationsnummer

969736-5287

Telefon

-

Adress

Torget 8
273 30 Tomelilla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Dilmon overseas Handelsbolag?

Dilmon overseas Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med byggmaterial, skrot och olja. Dilmon overseas Handelsbolag registrerades 2008-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Dilmon overseas Handelsbolag

Torget 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Dilmon overseas Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Dilmon overseas Handelsbolag består av

Bolagsman

Ello, Antonette Laganso

Abdulla, Ahmad Abdulwahab

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Dilmon overseas Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Dilmon overseas Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-5287
Firmanamn Dilmon overseas Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Torget 8
Postadress 273 30 Tomelilla
Säte Tomelilla, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-07-25
Firmanamn registrerat 2008-07-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med byggmaterial, skrot och olja.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Abdulla, Ahmad Abdulwahab

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Dilmon overseas Handelsbolag

Dilmon overseas Handelsbolag registrerades 2008-07-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Dilmon overseas Handelsbolag är och .

Dilmon overseas Handelsbolag har organisationsnummer 969736-5287. Dilmon overseas Handelsbolag har säte i Tomelilla. Det går bra att ta kontakt med Dilmon overseas Handelsbolag på adress Torget 8, 273 30 Tomelilla.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SOMALISKA KULTUR FÖRENINGEN (SKF), ÖSTERLEN ISLAMIC CENTER (ÖIC) MUSLIM SKA FÖRSAMLINGEN, KOMPISAR, UR OIL INDUSTRIAL Handelsbolag och Al Shahbaa Restaurang Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tomelilla.

Registrerat på adressen

Torget 8
273 30 Tomelilla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress