Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bixue Kommunikation Handelsbolag

Organisationsnummer

969739-0004

Telefon

073-638 62 80

Adress

Mogatan 3 A
564 35 Bankeryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Bixue Kommunikation Handelsbolag?

Bixue Kommunikation Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Grafisk kommunikation, som vänder sig till både företag och privatpersoner. Reklambyråverksamhet, specialinriktning mot tryck på special-udda material som inte är så vanliga på marknaden(t.ex magnet, transparent film, polypropylen) men även vanliga material t.ex visitkort, foldrar, posters, kuvert, häften, storformatstryck, dekaler. Webbproduktion, Webbhotell- vi utformar webbplatser, installerar bloggverksamhet, webbshoppar. Vi tillhandahåller underhåll, service och support till dessa tjänster. Vi erbjuder även "hosting" för utformad webbplats samt övriga dokument, backup. Programvaruutveckling- Vi skapar programvaror specifikt utifrån kundens behov. Skräddarsydda lösningar. Läs mer om Bixue Kommunikation Handelsbolag

Mogatan 3 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Albin Kiland 100%
Johan Aineland 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bixue Kommunikation Handelsbolag består av

Bolagsman

Johan Aineland (45)

Albin Kiland (36)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bixue Kommunikation Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bixue Kommunikation Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-0004
Firmanamn Bixue Kommunikation Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Mogatan 3 A
Postadress 564 35 Bankeryd
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-19
Firmanamn registrerat 2008-11-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-12-11
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-12-11
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
63110 - Databehandling, hosting o.d.
73111 - Reklambyråverksamhet
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Grafisk kommunikation, som vänder sig till både företag och privatpersoner. Reklambyråverksamhet, specialinriktning mot tryck på special-udda material som inte är så vanliga på marknaden(t.ex magnet, transparent film, polypropylen) men även vanliga material t.ex visitkort, foldrar, posters, kuvert, häften, storformatstryck, dekaler. Webbproduktion, Webbhotell- vi utformar webbplatser, installerar bloggverksamhet, webbshoppar. Vi tillhandahåller underhåll, service och support till dessa tjänster. Vi erbjuder även "hosting" för utformad webbplats samt övriga dokument, backup. Programvaruutveckling- Vi skapar programvaror specifikt utifrån kundens behov. Skräddarsydda lösningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47203138
Besöksadress: Mogatan 3 A
Postnummer: 564 35
Postort: Bankeryd
Län: Jönköpings län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 073-638 62 80
Arbetsställenummer: 47203138
SNI-kod: 63110 - Databehandling, hosting o.d.
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bixue Kommunikation Handelsbolag

Bixue Kommunikation Handelsbolag registrerades 2008-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-12-11 och aktivt i momsregistret sedan 2008-12-11.

Bolagsmän i Bixue Kommunikation Handelsbolag är Johan Petter Aineland och Albin Johan Kiland.

Bixue Kommunikation Handelsbolag har organisationsnummer 969739-0004. Bixue Kommunikation Handelsbolag har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med Bixue Kommunikation Handelsbolag på telefonnummer 073-638 62 80.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Jönköping.

Registrerat på adressen

Mogatan 3 A
564 35 Bankeryd
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: