Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Juristfirma J Larsen Kommanditbolag

Organisationsnummer

969728-3654

Telefon

-

Adress

Råbelövsgatan 43
216 19 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Juristfirma J Larsen Kommanditbolag?

Juristfirma J Larsen Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Juridisk rådgivning till allmänheten. Juristfirma J Larsen Kommanditbolag registrerades 2007-07-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Juristfirma J Larsen Kommanditbolag

Råbelövsgatan 43

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Juristfirma J Larsen Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Juristfirma J Larsen Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Nicklas Larsen (47)

Komplementär

Johanna Larsen (47)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Juristfirma J Larsen Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Juristfirma J Larsen Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969728-3654
Firmanamn Juristfirma J Larsen Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Råbelövsgatan 43
Postadress 216 19 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-07-10
Firmanamn registrerat 2007-07-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Juridisk rådgivning till allmänheten.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Juristfirma J Larsen Kommanditbolag

Juristfirma J Larsen Kommanditbolag registrerades 2007-07-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Juristfirma J Larsen Kommanditbolag är Erik Nicklas Larsen och komplementär är Elin Johanna Larsen.

Juristfirma J Larsen Kommanditbolag har organisationsnummer 969728-3654. Juristfirma J Larsen Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Juristfirma J Larsen Kommanditbolag på adress Råbelövsgatan 43, 216 19 Malmö.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Råbelövsgatan 43
216 19 Malmö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: