Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-6486

Telefon

023-128 02

Adress

Höjen 31
791 96 Falun

Antal ansvariga

2 st

Vad är Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag?

Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Reparation och installation av elektrisk apparatur i främst fordon. Reparation och service av entreprenadmaskiner. Uthyrning av arbetskraft. Ekonomisk rådgivning och redovisningsservice. Handel med hästar. Uthyrning av stallplatser som inackordering av hästar. Utbildning av häst och ryttare. Och därmed förenlig verksamhet till oan nämnda. Läs mer om Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag

Höjen 31

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag består av

Bolagsman

Jan Hellström (62)

Annika Gren Hellström (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-6486
Firmanamn Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Höjen 31
Postadress 791 96 Falun
Säte Falun, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-15
Firmanamn registrerat 2007-03-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-04-12
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-04-12
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
01620 - Service till husdjursskötsel
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparation och installation av elektrisk apparatur i främst fordon. Reparation och service av entreprenadmaskiner. Uthyrning av arbetskraft. Ekonomisk rådgivning och redovisningsservice. Handel med hästar. Uthyrning av stallplatser som inackordering av hästar. Utbildning av häst och ryttare. Och därmed förenlig verksamhet till oan nämnda.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45555000
Besöksadress: Höjen 31
Postnummer: 791 96
Postort: Falun
Län: Dalarnas län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 023-128 02
Arbetsställenummer: 45555000
SNI-kod: 01620 - Service till husdjursskötsel
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag

Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag registrerades 2007-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-04-12 och aktivt i momsregistret sedan 2007-04-12.

Bolagsmän i Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag är Jan Anders Hellström och Annika Birgitta Gren Hellström.

Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag har organisationsnummer 969725-6486. Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag har säte i Falun. Det går bra att ta kontakt med Falu Häst & Entreprenad Handelsbolag på telefonnummer 023-128 02.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falu kommun.

Registrerat på adressen

Höjen 31
791 96 Falun
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: