Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Renaldi Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-4888

Telefon

-

Adress

Box 88
182 07 Stocksund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Renaldi Kommanditbolag?

Renaldi Kommanditbolag är ett kommanditbolag som s verksamhet skall vara uppdragsverksamhet inom personalrekrytering, administration, kontor, lager, butik, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, bygg- och rotarbeten, måleri- och renoveringsarbeten, samt import och export av byggmaterial och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Renaldi Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Hamid Mohammadi-Sheibani 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Renaldi Kommanditbolag består av

Komplementär

Hamid Mohammadi-Sheibani (66)

Kommanditdelägare

Mohammadi-Sheibani, Victoria Jasmine

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Renaldi Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Renaldi Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4888
Firmanamn Renaldi Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 88
Postadress 182 07 Stocksund
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-05
Firmanamn registrerat 2007-02-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolagets verksamhet skall vara uppdragsverksamhet inom personalrekrytering, administration, kontor, lager, butik, fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, bygg- och rotarbeten, måleri- och renoveringsarbeten, samt import och export av byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Renaldi Kommanditbolag

Renaldi Kommanditbolag registrerades 2007-02-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Renaldi Kommanditbolag är och komplementär är Hamid Mohammadi-Sheibani.

Renaldi Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-4888. Renaldi Kommanditbolag har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med Renaldi Kommanditbolag på adress Box 88, 182 07 Stocksund.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EkonomiPro Konsult AB, HAMID SHEIBANI AFFÄRSREDOVISNING COMPANY KOMMANDITBOLAG och Personal Provider International Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.