Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Personal Provider International Handelsbolag

Organisationsnummer

969672-4781

Telefon

08-655 06 44

Adress

Box 88
182 07 Stocksund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Personal Provider International Handelsbolag?

Personal Provider International Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Personalrekrytering inom administratörer, kontor, restauranger, vårdsektorn, vårdpersonal, lager, yreksmässiga förare och butiker samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Personal Provider International Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Hamid Mohammadi-Sheibani 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Personal Provider International Handelsbolag består av

Bolagsman

Hamid Mohammadi-Sheibani (66)

Mohammadi-Sheibani, Victoria Jasmine

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Personal Provider International Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Personal Provider International Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969672-4781
Firmanamn Personal Provider International Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 88
Postadress 182 07 Stocksund
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2000-10-04
Firmanamn registrerat 2000-10-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Personalrekrytering inom administratörer, kontor, restauranger, vårdsektorn, vårdpersonal, lager, yreksmässiga förare och butiker samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Mohammadi-Sheibani, Hamid

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Personal Provider International Handelsbolag

Personal Provider International Handelsbolag registrerades 2000-10-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Personal Provider International Handelsbolag är och Hamid Mohammadi-Sheibani.

Personal Provider International Handelsbolag har organisationsnummer 969672-4781. Personal Provider International Handelsbolag har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med Personal Provider International Handelsbolag på telefonnummer 08-655 06 44.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EkonomiPro Konsult AB, HAMID SHEIBANI AFFÄRSREDOVISNING COMPANY KOMMANDITBOLAG och Renaldi Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.