Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Organisationsnummer

969611-6681

Telefon

070-266 91 86

Adress

Box 183
475 19 Rörö

Antal ansvariga

2 st

Vad är 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag?

3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Förädling och förvaltning av fastigheter. 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag registrerades 1995-01-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag består av

Bolagsman

Pye Palm (73)

Karin Palm (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969611-6681
Firmanamn 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 183
Postadress 475 19 Rörö
Säte Ängelholm, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1995-01-21
Firmanamn registrerat 1995-01-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1999-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1999-01-01
2021-12-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
68320 - Fastighetsförvaltning på uppdrag
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förädling och förvaltning av fastigheter
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 38402822
Besöksadress:
Postnummer: 475 53
Postort: Rörö
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 070-266 91 86
Arbetsställenummer: 38402822
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag

3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag registrerades 1995-01-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1999-01-01.

Bolagsmän i 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag är Hans Olof Pye Palm och Karin Maria Palm.

3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag har organisationsnummer 969611-6681. 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag har säte i Ängelholm. Det går bra att ta kontakt med 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag på telefonnummer 070-266 91 86.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Magni Spirits 2 AB, Moder Palm Holding i Ängelholm AB, Kortstugan AB, FÖRENINGEN ENGELHOLM STAD och Dojans Hus Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Öckerö.