Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Dojans Hus Handelsbolag

Organisationsnummer

916753-7688

Telefon

-

Adress

Box 183
475 19 Rörö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Dojans Hus Handelsbolag?

Dojans Hus Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning samt renovering av fastigheter. Dojans Hus Handelsbolag registrerades 1992-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Dojans Hus Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Dojans Hus Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Dojans Hus Handelsbolag består av

Bolagsman

Pye Palm (73)

Karin Palm (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Dojans Hus Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Dojans Hus Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916753-7688
Firmanamn Dojans Hus Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 183
Postadress 475 19 Rörö
Säte Ängelholm, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1992-07-01
Firmanamn registrerat 1995-01-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-12-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
68209 - Övrig förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning samt renovering av fastigheter
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Palm, Hans Olof Pye
  • - Palm, Karin Maria

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Dojans Hus Handelsbolag

Dojans Hus Handelsbolag registrerades 1992-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Dojans Hus Handelsbolag är Hans Olof Pye Palm och Karin Maria Palm.

Dojans Hus Handelsbolag har organisationsnummer 916753-7688. Dojans Hus Handelsbolag har säte i Ängelholm. Det går bra att ta kontakt med Dojans Hus Handelsbolag på adress Box 183, 475 19 Rörö.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Magni Spirits 2 AB, Moder Palm Holding i Ängelholm AB, Kortstugan AB, FÖRENINGEN ENGELHOLM STAD och 3 P Fastighetsförvaltning Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Öckerö.