Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Väne Industrimoduler Kommanditbolag

Organisationsnummer

969610-6989

Telefon

-

Adress

Box 80
668 22 Ed

Antal ansvariga

2 st

Vad är Väne Industrimoduler Kommanditbolag?

Väne Industrimoduler Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bedriva bolags- och fastighetsförvaltning, handel och i förekommande fall egen tillverkning samt import och export med verkstadsmaskiner, maskiner och verktyg för förädling av skogsråvaror, metaller, landbruksproduktioner, entreprenadmaskiner såsom gräv- och lastmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Väne Industrimoduler Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lauri Mjölnevik 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Väne Industrimoduler Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Jon Mjölnevik (44)

Komplementär

Väne Industrimoduler Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Väne Industrimoduler Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Väne Industrimoduler Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969610-6989
Firmanamn Väne Industrimoduler Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 80
Postadress 668 22 Ed
Säte Dals-Ed, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1994-12-15
Firmanamn registrerat 1994-12-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva bolags- och fastighetsförvaltning, handel och i förekommande fall egen tillverkning samt import och export med verkstadsmaskiner, maskiner och verktyg för förädling av skogsråvaror, metaller, landbruksproduktioner, entreprenadmaskiner såsom gräv- och lastmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Väne Industrimoduler Kommanditbolag

Väne Industrimoduler Kommanditbolag registrerades 1994-12-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Väne Industrimoduler Kommanditbolag är Jon Daniel Mauritz Mjölnevik och komplementär är Väne Industrimoduler Aktiebolag.

Väne Industrimoduler Kommanditbolag har organisationsnummer 969610-6989. Väne Industrimoduler Kommanditbolag har säte i Dals-Ed. Det går bra att ta kontakt med Väne Industrimoduler Kommanditbolag på adress Box 80, 668 22 Ed.

På samma adress finns även följande företag registrerade, KARLSSON, KARIN VIRA LINNEA, Executive Limousine Express Kommanditbolag och Express Finans Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Dals-Ed.

Registrerat på adressen

Box 80
668 22 Ed
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress