Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Executive Limousine Express Kommanditbolag

Organisationsnummer

916897-0383

Telefon

-

Adress

Box 80
668 22 Ed

Antal ansvariga

2 st

Vad är Executive Limousine Express Kommanditbolag?

Executive Limousine Express Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Yrkesmässing uthyrning av bilar, personbefordran, handel med fordon, ädelmetaller samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Executive Limousine Express Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lauri Mjölnevik 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Executive Limousine Express Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Express Finans Kommanditbolag

Komplementär

Väne Industrimoduler Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Executive Limousine Express Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Executive Limousine Express Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916897-0383
Firmanamn Executive Limousine Express Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 80
Postadress 668 22 Ed
Säte Dals-Ed, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1990-07-16
Firmanamn registrerat 1990-07-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Yrkesmässing uthyrning av bilar, personbefordran, handel med fordon, ädelmetaller samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Executive Limousine Express Kommanditbolag

Executive Limousine Express Kommanditbolag registrerades 1990-07-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Executive Limousine Express Kommanditbolag är Express Finans Kommanditbolag och komplementär är Väne Industrimoduler Kommanditbolag.

Executive Limousine Express Kommanditbolag har organisationsnummer 916897-0383. Executive Limousine Express Kommanditbolag har säte i Dals-Ed. Det går bra att ta kontakt med Executive Limousine Express Kommanditbolag på adress Box 80, 668 22 Ed.

På samma adress finns även följande företag registrerade, KARLSSON, KARIN VIRA LINNEA, Express Finans Kommanditbolag och Väne Industrimoduler Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Dals-Ed.

Registrerat på adressen

Box 80
668 22 Ed
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress