Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

957200-4803

Telefon

031-13 82 30

Adress

Prästgårdsgatan 22
412 71 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG?

BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är KAPITALPLACERING, LÅNEFÖRMEDLING, FASTIGHETS- MÄKLERI SAMT FASTIGHETSFÖRVALTNING. Läs mer om BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG

Prästgårdsgatan 22 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Carl-Magnus Kindal (78)

Willgodt Kullgren & Partners Aktiebolag

Komplementär

Willgodt Kullgren Förvaltning Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 957200-4803
Firmanamn BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Prästgårdsgatan 22
Postadress 412 71 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1974-07-01
Firmanamn registrerat 1974-07-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-06-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
64993 - Förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare
68310 - Fastighetsförmedling
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KAPITALPLACERING, LÅNEFÖRMEDLING, FASTIGHETS- MÄKLERI SAMT FASTIGHETSFÖRVALTNING
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG

BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG registrerades 1974-07-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG är Willgodt Kullgren & Partners Aktiebolag och komplementär är Willgodt Kullgren Förvaltning Aktiebolag.

BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 957200-4803. BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med BANKIRFIRMAN WILLGODT KULLGREN KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 031-13 82 30.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Fastighets Aktiebolaget Willgodt, AKI Gruppen AB, Idé-Teknik Aktiebolag, Willgodt Kullgren & Partners Aktiebolag, Företagsobligationer Skandinavien AB, KK Corporate Finance AB, Göteborg Miljö Invest Aktiebolag och CAMAK-Gruppen Aktiebolag med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Prästgårdsgatan 22
412 71 Göteborg