Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BRAVO DATA HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916620-5113

Telefon

-

Adress

Box 7611
103 94 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är BRAVO DATA HANDELSBOLAG?

BRAVO DATA HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖRSÄLJNING OCH UTVECKLING AV DATAMASKINER OCH PROGRAMVAROR, HANDEL MED FASTIGHETER OCH VÄRDE- PAPPER. Läs mer om BRAVO DATA HANDELSBOLAG

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BRAVO DATA HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BRAVO DATA HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Glasbetong Entreprenad AB

Bolzena Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BRAVO DATA HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BRAVO DATA HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916620-5113
Firmanamn BRAVO DATA HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7611
Postadress 103 94 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1988-04-13
Firmanamn registrerat 1988-04-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-04-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRSÄLJNING OCH UTVECKLING AV DATAMASKINER OCH PROGRAMVAROR, HANDEL MED FASTIGHETER OCH VÄRDE- PAPPER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556525-8968 Bolzena Aktiebolag

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BRAVO DATA HANDELSBOLAG

BRAVO DATA HANDELSBOLAG registrerades 1988-04-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BRAVO DATA HANDELSBOLAG är Glasbetong Entreprenad AB och Bolzena Aktiebolag.

BRAVO DATA HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916620-5113. BRAVO DATA HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med BRAVO DATA HANDELSBOLAG på adress Box 7611, 103 94 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Wärnet Aktiebolag, BAS Södermalm Byggnads Aktiebolag, Glasbetong Entreprenad AB, Bolzena Aktiebolag och KOMMANDITBOLAGET ADACTA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.