Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag

Organisationsnummer

916429-9274

Telefon

0457-150 80

Adress

Svenstorpsvägen 2
372 61 Bräkne-Hoby

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag?

Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av kontorsmateriel. Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag registrerades 1989-02-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anders Bromée 25-50%
Joakim Persson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag består av

Bolagsman

Ekoxen Invest Aktiebolag

Colorado i Karlshamn Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916429-9274
Firmanamn Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Svenstorpsvägen 2
Postadress 372 61 Bräkne-Hoby
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1989-02-10
Firmanamn registrerat 2007-12-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1991-01-01
2022-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47622 - Specialiserad butikshandel med kontorsförbrukningsvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av kontorsmateriel.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 29539947
Besöksadress: Svenstorpsvägen 2
Postnummer: 372 61
Postort: Bräkne-Hoby
Län: Blekinge län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0457-150 80
Arbetsställenummer: 29539947
SNI-kod: 47622 - Specialiserad butikshandel med kontorsförbrukningsvaror
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag

Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag registrerades 1989-02-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1991-01-01.

Bolagsmän i Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag är Ekoxen Invest Aktiebolag och Colorado i Karlshamn Aktiebolag.

Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag har organisationsnummer 916429-9274. Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Kontorsmagasinet Online Svenska Handelsbolag på telefonnummer 0457-150 80.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ekonom Poolen Blekinge Aktiebolag, Coleve Event aktiebolag, Förvaltningsaktiebolaget Gonggongen Rond II, Anvani Blästring & Lackeringsservice AB, Hasses Bygg & Lantbruk i Lilla Björkeryd AB, SVERIGETAXI BLEKINGE Aktiebolag, Taxi Sydost Aktiebolag och ANORMA INVEST AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.