Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Ronneby Taxi Ekonomisk förening

Organisationsnummer

735600-0955

Adress

c/o Ekonompoolen
Svenstorpsvägen 2
372 61 Bräkne-Hoby

Antal ansvariga

5 st

 

Vad är Ronneby Taxi Ekonomisk förening?

Föreningen, som skall vara ansluten till Blekinge Läns taxiför- bund och Svenska taxiförbundet, har till ändamål att med iakt- tagande av vad som stadgas i gällande lag och författning - främst Kungl. förordningen ang.... Läs mer om Ronneby Taxi Ekonomisk förening

Svenstorpsvägen 2 A 1tr

© OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2015-2022

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn KontrollerarKontroll motsvarar det som hos Bolagsverket heter omfattning av kontroll
Anders Bromée 25-50%
Erling Orvar Barthelson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Ronneby Taxi Ekonomisk förening består av

Ordförande

Erling Orvar Barthelson (75)

Styrelseledamot

Erling Orvar Barthelson (75)

Anders Bromée (64)

Håkan Eriksson Kirchhoff (55)

Styrelsesuppleant

Malin Bromée (52)

Marcus Barthelson (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Ronneby Taxi Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Ronneby Taxi Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 735600-0955
Firmanamn Ronneby Taxi Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Svenstorpsvägen 2
Postadress 372 61 Bräkne-Hoby
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registrering De olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1932-02-09
Firmanamn registrerat 1966-07-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1998-01-01
Moms Ej aktiv i momsregistret
2023-02-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
49320 - Taxitrafik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen, som skall vara ansluten till Blekinge Läns taxiför- bund och Svenska taxiförbundet, har till ändamål att med iakt- tagande av vad som stadgas i gällande lag och författning - främst Kungl. förordningen ang. yrkesmässig automobiltrafik m.m., lagen om ekonomiska föreningar a) jämlikt av myndighet meddelat tillstånd med Ronneby som stationsort genom medlem utöva beställningstrafik för person- befordran, b) för taxirörelsen å stationsorten upprätta och vidmakthålla ett gemensamt telefonväsen (beställningskontor) och handhava de gemensamma uppgifter i övrigt, som vederbörande myndigheter eller föreningen finner böra för trafikens ordnande fullgöras av föreningen, c) främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensamma inköp och gemensam service, d) verka för att av föreningen och dess medlemmar i verksam- heten använd material hålles i tillbörligt och ändamåls- enligt skick, e) vid behov i delägarnas intresse förestå viss yrkesmässig trafik, f) enligt anvisningar av Svenska Taxiförbundet verka för upp- rätthållande av en skälig taxa och riktig tillämpning av densamma, g) av medlemmarna inhämta och därefter bearbeta tekniska och ekonomiskt statistiska uppgifter rörande taxitrafiken, h) verka för god rekrytering av taxiförarekåren och av taxi- ägarekåren samt jämväl i övrigt verka för den yrkesmässiga taxitrafikens sunda utveckling inom trafikområdet, i) i förhållande till myndigheter och allmänheten tillvarataga och främja medlemmarnas ekonomiska och andra gemensamma intressen. ;
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas två i förening av
  • - ledamöterna

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 37436078
Besöksadress: Svenstorpsvägen 2 A 1tr
Postnummer: 372 61
Postort: Bräkne-Hoby
Län: Blekinge län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 0457-127 20
Arbetsställenummer: 37436078
SNI-kod: 49320 - Taxitrafik
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Ronneby Taxi Ekonomisk förening