Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad

Organisationsnummer

916415-9049

Telefon

036-800 55

Adress

Vireda By 8
561 96 Lekeryd

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad?

Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad är ett handelsbolag vars verksamhet är Verkstads- och handelsrörelse. Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad registrerades 1980-06-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad

Vireda By 8 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad består av

Bolagsman

Ulla Gunhild Margareta Sjöberg (90)

Krister Sjöberg (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916415-9049
Firmanamn Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vireda By 8
Postadress 561 96 Lekeryd
Säte Jönköping, Jönköpings län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-06-26
Firmanamn registrerat 1980-06-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-16
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
45201 - Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verkstads- och handelsrörelse.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad

Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad registrerades 1980-06-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad är Ulla Gunhild Margareta Sjöberg och Krister Ingvar Sjöberg.

Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad har organisationsnummer 916415-9049. Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad har säte i Jönköping. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Sjöbergs Bilverkstad på telefonnummer 036-800 55.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SJÖBERG, ULLA GUNHILD MARGARETA och Sjöbergs Bilverkstad Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Jönköpings kommun.