Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag

Organisationsnummer

916413-4398

Telefon

-

Adress

Lilla Hälla 70
791 91 Falun

Antal ansvariga

3 st

Vad är Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag?

Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag är ett handelsbolag som skall uteslutande äga, förvalta och hyra ut fastigheter, bostäder, lokaler och liknande samt därmed förenlig kapitalförvaltningsverksamhet. Läs mer om Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag

Lilla Hälla 70

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jan Ivar Thorling 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag består av

Bolagsman

Anita Elisabet Thorling (76)

Jan Ivar Thorling (76)

Bio Analogica Lilla Hälla Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916413-4398
Firmanamn Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lilla Hälla 70
Postadress 791 91 Falun
Säte Falun, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1989-09-19
Firmanamn registrerat 1997-08-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall uteslutande äga, förvalta och hyra ut fastigheter, bostäder, lokaler och liknande samt därmed förenlig kapitalförvaltningsverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Thorling, Anita Elisabet
  • - Thorling, Jan Ivar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag

Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag registrerades 1989-09-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag har organisationsnummer 916413-4398. Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag har säte i Falun. Det går bra att ta kontakt med Lilla Hälla Förvaltnings Handelsbolag på adress Lilla Hälla 70, 791 91 Falun.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Bio Analogica Lilla Hälla Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falun.

Registrerat på adressen