Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-4577

Telefon

-

Adress

Smedsbylegatan 7
753 24 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag?

Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Mekanisk verkstad. Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag registrerades 1983-01-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Smedsbylegatan 7

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag består av

Bolagsman

Eva Gunilla Källmark (68)

Magnus Källmark (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-4577
Firmanamn Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Smedsbylegatan 7
Postadress 753 24 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-01-28
Firmanamn registrerat 1994-12-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-12-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Mekanisk verkstad.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag

Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag registrerades 1983-01-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag är Eva Gunilla Källmark och Magnus Källmark.

Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag har organisationsnummer 916408-4577. Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Källmarks Mekaniska Verkstad Handelsbolag på adress Smedsbylegatan 7, 753 24 Uppsala.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Smedsbylegatan 7
753 24 Uppsala
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: