Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Svensk Företags Data Handelsbolag

Organisationsnummer

916407-7134

Telefon

018-15 18 60

Adress

Box 459
751 06 Uppsala

Antal ansvariga

3 st

 

Vad är Svensk Företags Data Handelsbolag?

Svensk Företags Data Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Datatjänster samt försäljning av datorer och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Svensk Företags Data Handelsbolag

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lars Lindström 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Svensk Företags Data Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Lindström (69)

SFD Svensk Företags Data Aktiebolag

Fyreko Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Svensk Företags Data Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Svensk Företags Data Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-7134
Firmanamn Svensk Företags Data Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 459
Postadress 751 06 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-05-08
Firmanamn registrerat 1981-05-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Datatjänster samt försäljning av datorer och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Lindström, Nils Lars-Erik

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Svensk Företags Data Handelsbolag

Svensk Företags Data Handelsbolag registrerades 1981-05-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Svensk Företags Data Handelsbolag har organisationsnummer 916407-7134. Svensk Företags Data Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Svensk Företags Data Handelsbolag på telefonnummer 018-15 18 60.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Enreduce Energy Control AB, Solnaedition Aktiebolag, Fyreko Aktiebolag, Bålsta Ekonomikonsult Aktiebolag, Biostruktur i Uppsala Aktiebolag, Energi och Rörteknik i Knivsta Aktiebolag, Referendline AB och Logging Development Enterprise Sweden AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.