Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Organisationsnummer

916407-1186

Telefon

-

Adress

S:t Göransgatan 34
753 26 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag?

Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Redovisning och administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet. Fastighetsförvaltning. Läs mer om Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag

S:t Göransgatan 34

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lars Lindström 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag består av

Bolagsman

Else Marie Lindström Henriksen (77)

Lars Lindström (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-1186
Firmanamn Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress S:t Göransgatan 34
Postadress 753 26 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1979-06-19
Firmanamn registrerat 1988-01-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisning och administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet. Fastighetsförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Lindström, Nils Lars-Erik

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag registrerades 1979-06-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag är Else Marie Lindström Henriksen och Nils Lars-Erik Lindström.

Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag har organisationsnummer 916407-1186. Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Lindström & Henriksen Fastighetsförvaltning Handelsbolag på adress S:t Göransgatan 34, 753 26 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, SFD Svensk Företags Data Aktiebolag och EMLA Energi Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen