Bolagsfakta

Kronostrand Fastighets Kommanditbolag

Organisationsnummer

916405-4745

Telefon

08-453 30 70

Adress

Wallingatan 12
111 60 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kronostrand Fastighets Kommanditbolag?

Kronostrand Fastighets Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Äga och förvalta fast och lös egendom, fastighetsförvaltning, entreprenader inom byggnadssektorn, uthyrning av personal inom byggnadssektorn, hushållsnära tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kronostrand Fastighets Kommanditbolag

Wallingatan 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kronostrand Fastighets Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kronostrand Fastighets Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Future Sweden Invest AB

Komplementär

Kronostrand AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kronostrand Fastighets Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kronostrand Fastighets Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-4745
Firmanamn Kronostrand Fastighets Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Wallingatan 12
Postadress 111 60 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1992-12-16
Firmanamn registrerat 2007-10-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2009-12-10
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1978-01-01
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga och förvalta fast och lös egendom, fastighetsförvaltning, entreprenader inom byggnadssektorn, uthyrning av personal inom byggnadssektorn, hushållsnära tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 18431429
Besöksadress: Wallingatan 12
Postnummer: 111 60
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-453 30 70
Arbetsställenummer: 18431429
SNI-kod: 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kronostrand Fastighets Kommanditbolag

Kronostrand Fastighets Kommanditbolag registrerades 1992-12-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2009-12-10 och aktivt i momsregistret sedan 1978-01-01.

Kommanditdelägare i Kronostrand Fastighets Kommanditbolag är Future Sweden Invest AB och komplementär är Kronostrand AB.

Kronostrand Fastighets Kommanditbolag har organisationsnummer 916405-4745. Kronostrand Fastighets Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Kronostrand Fastighets Kommanditbolag på telefonnummer 08-453 30 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Kronostrand AB, Stall Skift AB, Some 1 Administration AB, Future Sweden Invest AB, TB-Group AB, Dr. Saeid AB, Tillito AB och Finna AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Wallingatan 12
111 60 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress