Bolagsfakta

Bird & Bird Advokat Kommanditbolag

Organisationsnummer

902003-4238

Adress

Box 7714
103 95 Stockholm

Antal ansvariga

12 st

Vad är Bird & Bird Advokat Kommanditbolag?

Bird & Bird Advokat Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är ADVOKATVERKSAMHET. Bird & Bird Advokat Kommanditbolag registrerades 2006-05-22 och är registrerat som arbetsgivare Läs mer om Bird & Bird Advokat Kommanditbolag

Norrlandsgatan 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bird & Bird Advokat Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bird & Bird Advokat Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bird & Bird Advokat Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 902003-4238
Firmanamn Bird & Bird Advokat Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7714
Postadress 103 95 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2006-05-22
Firmanamn registrerat 2006-05-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 1994-01-01
Moms Aktiv i momsregistret sedan 1990-01-01
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69101 - Advokatbyråverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
ADVOKATVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 44605806
Besöksadress: Norrlandsgatan 15
Postnummer: 111 43
Postort: Stockholm
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 08-506 320 00
Arbetsställenummer: 44605806
SNI-kod: 69101 - Advokatbyråverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bird & Bird Advokat Kommanditbolag

Bird & Bird Advokat Kommanditbolag registrerades 2006-05-22 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01 och aktivt i momsregistret sedan 1990-01-01.

Kommanditdelägare i Bird & Bird Advokat Kommanditbolag är Bird & Bird AB och komplementär är Bird & Bird Sweden Holding Oy 3118490-6. Revisor för bolaget är Deloitte AB.

Bird & Bird Advokat Kommanditbolag har organisationsnummer 902003-4238. Bird & Bird Advokat Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Bird & Bird Advokat Kommanditbolag på telefonnummer 08-506 320 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Svensk filial till C.C.D. Communications Deutschland GmbH, HubSpot Sweden, a filial of HubSpot Ireland, c/o Ayurveda AB, Norrkontor2018 AB, Mikrobike UTS Aktiebolag, Infor (Stockholm) AB, Advokatfirman Wadsted Aktiebolag och Bird & Bird AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 7714
103 95 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress