Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening

Organisationsnummer

769619-6844

Telefon

070-371 32 46

Adress

c/o Ekonomisevice i Årjäng AB
Låbbyn Västra Ögårn
672 92 Årjäng

Antal ansvariga

18 st

Vad är Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillvarata och utveckla näringslivet i samarbete med Årjängs kommun, samt att skapa goda förutsättningar för nyföretagande inom kommunen.... Läs mer om Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening

Låbbyn Västra Ögårn

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2013-2020

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 769619-6844
Firmanamn Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Låbbyn Västra Ögårn
Postadress 672 92 Årjäng
Säte Årjäng, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-18
Firmanamn registrerat 2008-12-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2009-02-12
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2009-02-12
2021-12-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
94111 - Intressebevakning inom branschorganisationer
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillvarata och utveckla näringslivet i samarbete med Årjängs kommun, samt att skapa goda förutsättningar för nyföretagande inom kommunen. Föreningen är dock i allt fristående från kommunen. Vidare skall NN medverka till att ett nära och gott samarbete skapas mellan alla branscher och företag i kommunen. NN skall genom sina aktiviteter främja boende, service, infrastruktur i samarbete med kommun och övriga berörda myndigheter. NN skall även kunna söka samarbete med intill- liggande kommuners näringslivsorganisationer för att på så sätt bredda utvecklingen i närområderna. NN skall vara en parti- politisk obunden organisation som skall arbeta för företagens bästa i kommunen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Swartz, Olof Mikael
  • - Västsäter, Karl Johan

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47366810
Besöksadress: Sveavägen 27
Postnummer: 672 30
Postort: Årjäng
Län: Värmlands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 070-371 32 46
Arbetsställenummer: 47366810
SNI-kod: 94111 - Intressebevakning inom branschorganisationer
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Nordmarkens Näringsliv (NN) Ekonomisk förening