Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening

Organisationsnummer

716413-3295

Telefon

-

Adress

c/o Lars Söderberg
Ryggskog 72
827 70 Los

Antal ansvariga

4 st

Vad är RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening

Att utföra, driva och underhålla anläggning för vattenförsörjning för medlemmarnas fastigheter inom Ryggskogs by i Ljusdals kommun, Gävleborgs län. I föreningens uppgift ingår sålunda, bl.a. an- skaffande och iordningställande... Läs mer om RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening

Ryggskog 72

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening består av

Ordförande

Lars Söderberg (77)

Styrelseledamot

Lars Söderberg (77)

Per Ingemar Andersson (83)

Annamaria Olofsson (41)

Petter Ivarsson (31)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 716413-3295
Firmanamn RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening
Bolagsform Ekonomisk förening
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ryggskog 72
Postadress 827 70 Los
Säte Ljusdal, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1962-06-18
Firmanamn registrerat 1962-06-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
36001 - Grundvattenförsörjning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Att utföra, driva och underhålla anläggning för vattenförsörjning för medlemmarnas fastigheter inom Ryggskogs by i Ljusdals kommun, Gävleborgs län. I föreningens uppgift ingår sålunda, bl.a. an- skaffande och iordningställande av vattentäkt och framdragande av till anläggningen hörande vattenledningar intill 2 m från sådana av medlemmarna ägda eller disponerade byggnader - bostads- hus, ladugårdar, ekonomibyggnader m.m. - för vilka behov av vatten finnes.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av styrelsen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RYGGSKOGS Ekonomiska Vattenförening

Registrerat på adressen

Ryggskog 72
827 70 Los
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: