Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag

Organisationsnummer

969790-1669

Telefon

-

Adress

Torsåsen 116
311 91 Falkenberg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag?

Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hästverksamhet med semesterboende och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten bedriver uthyrning av häst inackordering, medryttare på hästar, försäljning av hästar och foder, träning av hästar, kurser, lektioner, avel och uppfödning, samt uthyrning av semesterboende. Verksamheten köper in tjänster såsom maskinhjälp av bönder, hantverkshjälp, veterinär samt foder, strö och hö. Läs mer om Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag

Torsåsen 116

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Bernt Ola Wallin (56)

Ellinor Wallin (51)

Komplementär

Wallins Fastigheter i Falkenberg Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969790-1669
Firmanamn Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Torsåsen 116
Postadress 311 91 Falkenberg
Säte Falkenberg, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2019-04-09
Firmanamn registrerat 2019-04-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2019-05-15
2021-05-13
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
93290 - Övrig fritids- och nöjesverksamhet
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
85510 - Sport- och fritidsutbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hästverksamhet med semesterboende och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten bedriver uthyrning av häst inackordering, medryttare på hästar, försäljning av hästar och foder, träning av hästar, kurser, lektioner, avel och uppfödning, samt uthyrning av semesterboende. Verksamheten köper in tjänster såsom maskinhjälp av bönder, hantverkshjälp, veterinär samt foder, strö och hö.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 60790359
Besöksadress: Torsåsen 116
Postnummer: 311 91
Postort: Falkenberg
Län: Hallands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 60790359
SNI-kod: 93290 - Övrig fritids- och nöjesverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag

Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag registrerades 2019-04-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registerat för F-skatt, och aktivt i momsregistret sedan 2019-05-15.

Kommanditdelägare i Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag är Bernt Ola Gunnar Wallin och komplementär är Wallins Fastigheter i Falkenberg Kommanditbolag.

Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag har organisationsnummer 969790-1669. Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag har säte i Falkenberg. Det går bra att ta kontakt med Wallins Gård Falkenberg Kommanditbolag på adress Torsåsen 116, 311 91 Falkenberg.

På samma adress finns även följande företag registrerade, EU Projektkonsult Ellinor Wallin AB, Bagge Wallin Trading AB och Wallins Bil.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falkenberg.

Registrerat på adressen

Torsåsen 116
311 91 Falkenberg
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: