Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Rätt Fokus Handelsbolag

Organisationsnummer

969782-7203

Telefon

-

Adress

c/o Linda Rosen
Skogsbovägen 25
774 60 Avesta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Rätt Fokus Handelsbolag?

Rätt Fokus Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Öppenvårdsinsatser för barn och unga 15-23 år med Neuropsykiatriska funktionshinder. Vi erbjuder: Daglig aktivitet Alternativ skolgång Relationer & social träning Utveckling av intressen & fortbildning Tydlig struktur, dygnsrytm & hälsa Utredningar av diagnoser som utförs av Specialistkompetens inom området rapportering och löpande kontakt med skola, föräldrar, handläggare och anhöriga Uppföljning och dokumentation Ungdomskonsult som arbetar mot hemmet. Läs mer om Rätt Fokus Handelsbolag

Skogsbovägen 25

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Rätt Fokus Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Rätt Fokus Handelsbolag består av

Bolagsman

Johan Glad (46)

Linda Rosen (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Rätt Fokus Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Rätt Fokus Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969782-7203
Firmanamn Rätt Fokus Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skogsbovägen 25
Postadress 774 60 Avesta
Säte Avesta, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2017-03-13
Firmanamn registrerat 2017-03-13
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
88991 - Öppna sociala insatser för barn och ungdomar med sociala problem
88993 - Övriga öppna sociala insatser för vuxna
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Öppenvårdsinsatser för barn och unga 15-23 år med Neuropsykiatriska funktionshinder. Vi erbjuder: Daglig aktivitet Alternativ skolgång Relationer & social träning Utveckling av intressen & fortbildning Tydlig struktur, dygnsrytm & hälsa Utredningar av diagnoser som utförs av Specialistkompetens inom området rapportering och löpande kontakt med skola, föräldrar, handläggare och anhöriga Uppföljning och dokumentation Ungdomskonsult som arbetar mot hemmet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Rätt Fokus Handelsbolag

Rätt Fokus Handelsbolag registrerades 2017-03-13 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Rätt Fokus Handelsbolag är Per Johan Glad och Linda Marie Rosen.

Rätt Fokus Handelsbolag har organisationsnummer 969782-7203. Rätt Fokus Handelsbolag har säte i Avesta. Det går bra att ta kontakt med Rätt Fokus Handelsbolag på adress Skogsbovägen 25, 774 60 Avesta.

På samma adress finns även följande företag registrerat, ORKA OCH FUNKA.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Avesta.

Registrerat på adressen

Skogsbovägen 25
774 60 Avesta
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: