Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Sanfridsgården Handelsbolag

Organisationsnummer

969774-7039

Telefon

-

Adress

Storgatan 8 A lgh 1101
933 31 Arvidsjaur

Antal ansvariga

2 st

Vad är Sanfridsgården Handelsbolag?

Sanfridsgården Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är företaget ska - odla, sälja och leverera kravmärkt frukt, grönsaker och växter till offentlig sektor, grossister, anläggningsföretag, butiker och konsumenter som värdesätter närodlade kvalitets- produkter med omtanke om människor och miljö. - sälja trädgårds- och urmakeritjänster till företag och privatpersoner med intresse av kvalitet, hantverkstradition och omtanke om människor och miljö. - sälja lappländska upplevelser genom eko-, upplevelse- och boendeturism med kvalitet till en nationell och internationell publik med omtanke om människor och miljö. - Bedriva traditionellt familjeskogsbruk samt producera och sälja biobränsle med omtanke om människor och miljö för egen förbrukning samt försäljning till företag och organisationer. Läs mer om Sanfridsgården Handelsbolag

Storgatan 8 A lgh 1101

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Sanfridsgården Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Sanfridsgården Handelsbolag består av

Bolagsman

Pernilla Hellberg Granberg (51)

Jonas Granberg (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Sanfridsgården Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Sanfridsgården Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969774-7039
Firmanamn Sanfridsgården Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Storgatan 8 A lgh 1101
Postadress 933 31 Arvidsjaur
Säte Arvidsjaur, Norrbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2015-03-24
Firmanamn registrerat 2015-03-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2015-07-09
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2015-07-09
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
01133 - Odling av grönsaker (köksväxter) på friland
56100 - Restaurangverksamhet
10390 - Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker
47810 - Torg- och marknadshandel med livsmedel, drycker och tobak
56210 - Cateringverksamhet vid enskilda evenemang
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
företaget ska - odla, sälja och leverera kravmärkt frukt, grönsaker och växter till offentlig sektor, grossister, anläggningsföretag, butiker och konsumenter som värdesätter närodlade kvalitets- produkter med omtanke om människor och miljö. - sälja trädgårds- och urmakeritjänster till företag och privatpersoner med intresse av kvalitet, hantverkstradition och omtanke om människor och miljö. - sälja lappländska upplevelser genom eko-, upplevelse- och boendeturism med kvalitet till en nationell och internationell publik med omtanke om människor och miljö. - Bedriva traditionellt familjeskogsbruk samt producera och sälja biobränsle med omtanke om människor och miljö för egen förbrukning samt försäljning till företag och organisationer.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 56044043
Besöksadress: Storgatan 8 A lgh 1101
Postnummer: 933 31
Postort: Arvidsjaur
Län: Norrbottens län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 56044043
SNI-kod: 01133 - Odling av grönsaker (köksväxter) på friland
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Sanfridsgården Handelsbolag

Sanfridsgården Handelsbolag registrerades 2015-03-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2015-07-09 och aktivt i momsregistret sedan 2015-07-09.

Bolagsmän i Sanfridsgården Handelsbolag är Gun Pernilla Hellberg Granberg och Hans Kent Jonas Granberg.

Sanfridsgården Handelsbolag har organisationsnummer 969774-7039. Sanfridsgården Handelsbolag har säte i Arvidsjaur. Det går bra att ta kontakt med Sanfridsgården Handelsbolag på adress Storgatan 8 A lgh 1101, 933 31 Arvidsjaur.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Arvidsjaur.

Registrerat på adressen

Storgatan 8 A lgh 1101
933 31 Arvidsjaur
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: