Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hultmans Consulting Handelsbolag

Organisationsnummer

969747-1119

Telefon

-

Adress

c/o Hultman
Nordanvägen 9
177 71 Järfälla

Antal ansvariga

3 st

Vad är Hultmans Consulting Handelsbolag?

Hultmans Consulting Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva konsultverksamhet och försäljning av produkter, komponenter och programvaror inom IT-relaterade verksamheter, såsom bank, finans, försäkring, telekom, läkemedel, media, resor och transport, samt äga och förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Hultmans Consulting Handelsbolag

Nordanvägen 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hultmans Consulting Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hultmans Consulting Handelsbolag består av

Bolagsman

Mats Hultman (57)

Molly Hultman (24)

Wilma Hultman (20)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hultmans Consulting Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hultmans Consulting Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969747-1119
Firmanamn Hultmans Consulting Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nordanvägen 9
Postadress 177 71 Järfälla
Säte Järfälla, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-01-18
Firmanamn registrerat 2010-01-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-01-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning av produkter, komponenter och programvaror inom IT-relaterade verksamheter, såsom bank, finans, försäkring, telekom, läkemedel, media, resor och transport, samt äga och förvalta värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hultmans Consulting Handelsbolag

Hultmans Consulting Handelsbolag registrerades 2010-01-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Hultmans Consulting Handelsbolag har organisationsnummer 969747-1119. Hultmans Consulting Handelsbolag har säte i Järfälla. Det går bra att ta kontakt med Hultmans Consulting Handelsbolag på adress Nordanvägen 9, 177 71 Järfälla.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Hultman, Wilma.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Järfälla.

Registrerat på adressen

Nordanvägen 9
177 71 Järfälla
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress