Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ANITEX Handelsbolag

Organisationsnummer

969744-9016

Telefon

076-195 55 40

Adress

Sävenäsgatan 11
122 42 Enskede

Antal ansvariga

2 st

Vad är ANITEX Handelsbolag?

ANITEX Handelsbolag är ett handelsbolag som skall tillhandahålla alla typer av lokalvård och hem- service såsom städning, fönstertvätt, flyttstädning, kontors- städning, byggstädning, äldreomsorg samt hushållsnära tjänster. skall även bedriva byggverksamhet såsom nybyggnation, renoveringar, tillbyggnader, snickeriarbeten, målnings- och murningsarbeten. Läs mer om ANITEX Handelsbolag

Sävenäsgatan 11 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anita Glowacka 25-50%
Zygmunt Dudziak 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ANITEX Handelsbolag består av

Bolagsman

Zygmunt Dudziak (61)

Anita Glowacka (49)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ANITEX Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ANITEX Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969744-9016
Firmanamn ANITEX Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2020-09-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sävenäsgatan 11
Postadress 122 42 Enskede
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2009-09-25
Firmanamn registrerat 2009-09-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-05-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
42210 - Allmännyttiga anläggningsarbeten för värme, vatten och avlopp
43390 - Annan slutbehandling av byggnader
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall tillhandahålla alla typer av lokalvård och hem- service såsom städning, fönstertvätt, flyttstädning, kontors- städning, byggstädning, äldreomsorg samt hushållsnära tjänster. Bolaget skall även bedriva byggverksamhet såsom nybyggnation, renoveringar, tillbyggnader, snickeriarbeten, målnings- och murningsarbeten.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ANITEX Handelsbolag

ANITEX Handelsbolag registrerades 2009-09-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ANITEX Handelsbolag är Zygmunt Dudziak och Anita Monika Glowacka.

ANITEX Handelsbolag har organisationsnummer 969744-9016. ANITEX Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ANITEX Handelsbolag på telefonnummer 076-195 55 40.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Förändringskraft - Affärs och Kompetensutveckling Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen