Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-2679

Telefon

-

Adress

Sjögatan 29
592 30 Vadstena

Antal ansvariga

5 st

Vad är Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag?

Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva exploatering av fastihgeter samt därmed förenlig verksamhet. Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag registrerades 2008-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag

Sjögatan 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Frank Larsson 0-25%
Gunnar Korpås 0-25%
Nils Arnold Roland Larsson 0-25%
Sophie Nordenham 0-25%
Sören Evert Niklasson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Revinor AB

Tornby Park Science Center AB

Boplats Vadstena AB

Korpås Invest AB

Komplementär

Fastighetsbolaget Nya Silon AB

Revisor för bolaget

Revisor

Sture Larsson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2679
Firmanamn Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjögatan 29
Postadress 592 30 Vadstena
Säte Vadstena, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-02
Firmanamn registrerat 2008-12-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva exploatering av fastihgeter samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag

Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag registrerades 2008-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag är Revinor AB och komplementär är Fastighetsbolaget Nya Silon AB. Revisor för bolaget är Karl Erik Sture Larsson.

Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-2679. Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag har säte i Vadstena. Det går bra att ta kontakt med Fastighetsbolaget Nya Silon Kommanditbolag på adress Sjögatan 29, 592 30 Vadstena.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bostadsrättsföreningen Boendekronan i Vadstena och Kommanditbolag Vadstenavillan.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vadstena.

Registrerat på adressen

Sjögatan 29
592 30 Vadstena
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress