Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Asian Euro Enterprises handelsbolag

Organisationsnummer

969739-2521

Adress

Termovägen 32
176 77 Järfälla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Asian Euro Enterprises handelsbolag?

Asian Euro Enterprises handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med skrotmaterial i plast, papper och metall. Handel med klädesplagg och ris. Distribuering av telecom kort. Livsmedel och frukter och grönsaker. Medicinska instrument, apparater. Mekaniska instrument som vagnar, kärror, reservdelar (Traktor, lastbil och släpvagn komponenter och tillbehör), Cableway, linbana, STOLLIFT, skylifts, växtbaserade produkter. Systemet utveckling i information technology. Läs mer om Asian Euro Enterprises handelsbolag

Termovägen 32

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Asian Euro Enterprises handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Asian Euro Enterprises handelsbolag består av

Bolagsman

Muhammad Tahir (41)

Raza, Muhammad Hamid

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Asian Euro Enterprises handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Asian Euro Enterprises handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2521
Firmanamn Asian Euro Enterprises handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Termovägen 32
Postadress 176 77 Järfälla
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-01
Firmanamn registrerat 2008-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2012-01-19
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2012-01-19
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
46773 - Partihandel med avfall och skrot av icke-metall
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med skrotmaterial i plast, papper och metall. Handel med klädesplagg och ris. Distribuering av telecom kort. Livsmedel och frukter och grönsaker. Medicinska instrument, apparater. Mekaniska instrument som vagnar, kärror, reservdelar (Traktor, lastbil och släpvagn komponenter och tillbehör), Cableway, linbana, STOLLIFT, skylifts, växtbaserade produkter. Systemet utveckling i information technology.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Tahir, Muhammad

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47858816
Besöksadress: Termovägen 32
Postnummer: 176 77
Postort: Järfälla
Län: Stockholms län
Antal anställda: 1-4 anställda
Telefonnummer: 08-583 586 90
Arbetsställenummer: 47858816
SNI-kod: 47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Asian Euro Enterprises handelsbolag

Asian Euro Enterprises handelsbolag registrerades 2008-12-01 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2012-01-19 och aktivt i momsregistret sedan 2012-01-19.

Bolagsmän i Asian Euro Enterprises handelsbolag är och Muhammad Tahir.

Asian Euro Enterprises handelsbolag har organisationsnummer 969739-2521. Asian Euro Enterprises handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Asian Euro Enterprises handelsbolag på telefonnummer 08-583 586 90.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Edixen Solutions AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Järfälla.

Registrerat på adressen

Termovägen 32
176 77 Järfälla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress