Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag

Organisationsnummer

969739-2190

Telefon

035-18 69 70

Adress

c/o Destin Components Ab
Verkstadsgatan 2
302 62 Halmstad

Antal ansvariga

2 st

Vad är Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag?

Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Rådgivning och service inom områdena juridik och ekonomi samt förmedling av affärskontakter och därmed sammanhängande uppgifter. Läs mer om Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag

Verkstadsgatan 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Jouni Nevalainen 50-75%
Michael Rapp 0-25%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Michael Rapp (67)

Komplementär

RappaPaa AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969739-2190
Firmanamn Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Verkstadsgatan 2
Postadress 302 62 Halmstad
Säte Halmstad, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-12-01
Firmanamn registrerat 2008-12-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Rådgivning och service inom områdena juridik och ekonomi samt förmedling av affärskontakter och därmed sammanhängande uppgifter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag

Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag registrerades 2008-12-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag är Johan Michael Rapp och komplementär är RappaPaa AB.

Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag har organisationsnummer 969739-2190. Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag har säte i Halmstad. Det går bra att ta kontakt med Snabba Ryck i Halmstad Kommanditbolag på telefonnummer 035-18 69 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Aktiebolaget Halmstads Brandservice, Kontorsvision Canrep AB, Kollegieblocket AB, Servicepartner i Halmstad AB, C-Finans AB, Destin Components AB, IMETALSA AB och Duckbill Barcelona Sweden AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Halmstad.