Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag

Organisationsnummer

969738-9725

Telefon

08-732 59 30

Adress

Box 7022
187 11 Täby

Antal ansvariga

3 st

Vad är Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag?

Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel och agenturer av ozongeneratorer, möbler för offentlig miljö samt försäljning av byggprodukter och inredningsprodukter. Medicinsk dokumentation. Läs mer om Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Björn Gevius 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Björn Gevius (74)

Ann Madelene von Feilitzen (73)

Komplementär

Gemi Trading AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-9725
Firmanamn Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7022
Postadress 187 11 Täby
Säte Täby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-18
Firmanamn registrerat 2008-11-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
46141 - Provisionshandel med maskiner, industriell utrustning, fartyg och luftfartyg utom kontorsutrustning och datorer
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel och agenturer av ozongeneratorer, möbler för offentlig miljö samt försäljning av byggprodukter och inredningsprodukter. Medicinsk dokumentation.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag

Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag registrerades 2008-11-18 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag är Björn Gunnar Gevius och komplementär är Gemi Trading AB.

Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag har organisationsnummer 969738-9725. Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag har säte i Täby. Det går bra att ta kontakt med Gemi Trading, Globala Ekonomi o MiljöinvesteringarKommanditbolag på telefonnummer 08-732 59 30.

På samma adress finns även följande företag registrerade, City Miljö Trading AB, Gemi Trading AB och Haga Proffs Bemanning AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.

Registrerat på adressen

Box 7022
187 11 Täby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress