Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolag Lindarn 1

Organisationsnummer

969738-2506

Telefon

-

Adress

Åsa Stationsväg 95 A
439 55 Åsa

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolag Lindarn 1?

Kommanditbolag Lindarn 1 är ett kommanditbolag vars verksamhet är Äga, förvalta och hyra ut fastigheter. Kommanditbolag Lindarn 1 registrerades 2008-10-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolag Lindarn 1

Åsa Stationsväg 95 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolag Lindarn 1 består av

Kommanditdelägare

Kungsbacka Lindareverkstad Aktiebolag

Komplementär

Lindarn i Kungsbacka Aktiebolag

Revisor för bolaget

Revisor

Peter-Olof Pettersson (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolag Lindarn 1. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolag Lindarn 1

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-2506
Firmanamn Kommanditbolag Lindarn 1
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Åsa Stationsväg 95 A
Postadress 439 55 Åsa
Säte Kungsbacka, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-16
Firmanamn registrerat 2008-10-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga, förvalta och hyra ut fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolag Lindarn 1

Kommanditbolag Lindarn 1 registrerades 2008-10-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolag Lindarn 1 är Kungsbacka Lindareverkstad Aktiebolag och komplementär är Lindarn i Kungsbacka Aktiebolag. Revisor för bolaget är Peter-Olof Pettersson.

Kommanditbolag Lindarn 1 har organisationsnummer 969738-2506. Kommanditbolag Lindarn 1 har säte i Kungsbacka. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolag Lindarn 1 på adress Åsa Stationsväg 95 A, 439 55 Åsa.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Kungsbacka Lindareverkstad Aktiebolag, Lindarn i Kungsbacka Aktiebolag, Lindarn i Åsa AB, Kommanditbolaget Fisken 1 Kungsbacka och Kommanditbolag Lindarn 2.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kungsbacka.