Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Företags Investment i Dalarna Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-1052

Telefon

0225-44 14 41

Adress

Murmästarbo 16
783 92 Stora Skedvi

Antal ansvariga

2 st

Vad är Företags Investment i Dalarna Handelsbolag?

Företags Investment i Dalarna Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Driva restaurangverksamheter i Sverige och utlandet, där mat- servering, drickahantering och catering är en naturlig del av verksamheten. Läs mer om Företags Investment i Dalarna Handelsbolag

Murmästarbo 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Företags Investment i Dalarna Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Företags Investment i Dalarna Handelsbolag består av

Bolagsman

Carin Sares (40)

Stora Skedvi Naturgård & Assistans AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Företags Investment i Dalarna Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Företags Investment i Dalarna Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-1052
Firmanamn Företags Investment i Dalarna Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Murmästarbo 16
Postadress 783 92 Stora Skedvi
Säte Säter, Dalarnas län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-08
Firmanamn registrerat 2016-01-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-19
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Driva restaurangverksamheter i Sverige och utlandet, där mat- servering, drickahantering och catering är en naturlig del av verksamheten.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Företags Investment i Dalarna Handelsbolag

Företags Investment i Dalarna Handelsbolag registrerades 2008-10-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Företags Investment i Dalarna Handelsbolag är Stora Skedvi Naturgård & Assistans AB och Carin Margareta Sares.

Företags Investment i Dalarna Handelsbolag har organisationsnummer 969738-1052. Företags Investment i Dalarna Handelsbolag har säte i Säter. Det går bra att ta kontakt med Företags Investment i Dalarna Handelsbolag på telefonnummer 0225-44 14 41.

På samma adress finns även följande företag registrerat, DIDAK UTBILDNING-ETT STEG IN I FRAMTIDEN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Säter.

Registrerat på adressen

Murmästarbo 16
783 92 Stora Skedvi
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress