Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag

Organisationsnummer

969738-0658

Telefon

076-790 34 60

Adress

Falkvägen 13
363 31 Rottne

Antal ansvariga

2 st

Vad är Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag?

Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med present och heminredningsprodukter. Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag registrerades 2008-10-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag

Falkvägen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag består av

Bolagsman

Carola Hansson (39)

Therése Hansson (37)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969738-0658
Firmanamn Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Falkvägen 13
Postadress 363 31 Rottne
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-10-07
Firmanamn registrerat 2008-10-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med present och heminredningsprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag

Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag registrerades 2008-10-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag är Pia Carola Hansson och Therése Ann-Kristin Hansson.

Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag har organisationsnummer 969738-0658. Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med Tusen Vackra Ting Åseda Handelsbolag på telefonnummer 076-790 34 60.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Beauty 4 You.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Växjö.

Registrerat på adressen

Falkvägen 13
363 31 Rottne
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: