Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-7068

Telefon

-

Adress

Box 881
101 37 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag?

ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Redovisning, revision och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag

Gulleråsen

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

ABACUS INVEST LTD 06298875

Komplementär

ABACUS Group Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-7068
Firmanamn ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 881
Postadress 101 37 Stockholm
Säte Linköping, Östergötlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-19
Firmanamn registrerat 2019-06-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-09-25
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-10-02
2021-09-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Redovisning, revision och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47021415
Besöksadress: Gulleråsen
Postnummer: 795 96
Postort: Boda Kyrkby
Län: Dalarnas län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 47021415
SNI-kod: 69201 - Redovisning och bokföring
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag

ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag registrerades 2008-09-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-09-25 och aktivt i momsregistret sedan 2008-10-02.

Kommanditdelägare i ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag är ABACUS INVEST LTD 06298875 och komplementär är ABACUS Group Kommanditbolag.

ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-7068. ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag har säte i Linköping. Det går bra att ta kontakt med ABACUS Ekonomi & Förvaltning Kommanditbolag på adress Box 881, 101 37 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Brackendale Scandinavia Kommanditbolag, DEAB Komplementär Kommanditbolag, DEAB Kommanditdelägare Kommanditbolag, ABACUS Group Kommanditbolag, DEAB & Co Kommanditbolag, DEAB Kommanditbolag, DEAB IT Kommanditbolag och DEAB Bemanning Kommanditbolag med flera.

Registrerat på adressen

Box 881
101 37 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress