Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Show Time Security Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-5229

Telefon

-

Adress

c/o Andreas Nöjd
Runstensgatan 14
723 51 Västerås

Antal ansvariga

2 st

Vad är Show Time Security Kommanditbolag?

Show Time Security Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva bevakningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Show Time Security Kommanditbolag registrerades 2008-09-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Show Time Security Kommanditbolag

Runstensgatan 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Show Time Security Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Show Time Security Kommanditbolag består av

Komplementär

Andreas Nöjd (47)

Kommanditdelägare

Nöjdhbolagen Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Show Time Security Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Show Time Security Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-5229
Firmanamn Show Time Security Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Runstensgatan 14
Postadress 723 51 Västerås
Säte Västerås, Västmanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-10
Firmanamn registrerat 2017-11-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
80100 - Säkerhetsverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva bevakningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Show Time Security Kommanditbolag

Show Time Security Kommanditbolag registrerades 2008-09-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Show Time Security Kommanditbolag är Nöjdhbolagen Kommanditbolag och komplementär är Bo Fredrik Andreas Nöjd.

Show Time Security Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-5229. Show Time Security Kommanditbolag har säte i Västerås. Det går bra att ta kontakt med Show Time Security Kommanditbolag på adress Runstensgatan 14, 723 51 Västerås.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Show Time Säkerhetsservice Kommanditbolag, Show Time Security Guard Kommanditbolag, Realia Fastigheter Kommanditbolag och Show Time Group Sverige Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Västerås.