Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Arvensis

Organisationsnummer

969737-4453

Telefon

046-71 36 10

Adress

Borgeby Slottsväg 13
237 91 Bjärred

Antal ansvariga

6 st

Vad är Kommanditbolaget Arvensis?

Kommanditbolaget Arvensis är ett kommanditbolag vars verksamhet är Utgivning av periodisk tidskrift. Kommanditbolaget Arvensis registrerades 2008-09-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Kommanditbolaget Arvensis

Borgeby Slottsväg 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Arvensis.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Arvensis. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Arvensis

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-4453
Firmanamn Kommanditbolaget Arvensis
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Borgeby Slottsväg 13
Postadress 237 91 Bjärred
Säte Lomma, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-08
Firmanamn registrerat 2008-09-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-10-02
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-11-06
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
58140 - Utgivning av tidskrifter
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Utgivning av periodisk tidskrift
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47108873
Besöksadress: Borgeby Slottsväg 13
Postnummer: 237 91
Postort: Bjärred
Län: Skåne län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 046-71 36 10
Arbetsställenummer: 47108873
SNI-kod: 58140 - Utgivning av tidskrifter
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Arvensis

Kommanditbolaget Arvensis registrerades 2008-09-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-10-02 och aktivt i momsregistret sedan 2008-11-06.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Arvensis är Hushållningssällskapet Östergötland och komplementär är HIR Skåne AB. Revisor för bolaget är Eva Catharina Clemensson.

Kommanditbolaget Arvensis har organisationsnummer 969737-4453. Kommanditbolaget Arvensis har säte i Lomma. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Arvensis på telefonnummer 046-71 36 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Audio Sverlinger Sweden AB, SOLIPI AB, Salong Sigill AB, NeVI AB, Bjärreds Vångar Fastighets AB, Rätt Standard Syd AB och MAKARNA MAUD OCH JUUL ELVIG CHRISTOFFERSENS STIFTELSE.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lomma.