Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-3646

Telefon

-

Adress

Kvarnvägen 20
474 70 Mollösund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag?

Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Uppdrag inom försäljning, coachning av ungdomar i riskzonen, medieproduktion i form av rörlig bild samt konsultation inom organisation och ledarskapsutveckling. Läs mer om Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag

Kvarnvägen 20

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Peter Lindeberg (52)

Karin Högberg Karlsson (39)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-3646
Firmanamn Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kvarnvägen 20
Postadress 474 70 Mollösund
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-03
Firmanamn registrerat 2008-09-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-10-02
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-10-02
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47991 - Provisionsdetaljhandel (ej auktioner)
59110 - Produktion av film, video och TV-program
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
96090 - Övriga konsumenttjänster
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Uppdrag inom försäljning, coachning av ungdomar i riskzonen, medieproduktion i form av rörlig bild samt konsultation inom organisation och ledarskapsutveckling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47020953
Besöksadress: Kvarnvägen 20
Postnummer: 474 70
Postort: Mollösund
Län: Västra Götalands län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 47020953
SNI-kod: 47991 - Provisionsdetaljhandel (ej auktioner)
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag

Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag registrerades 2008-09-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-10-02 och aktivt i momsregistret sedan 2008-10-02.

Bolagsmän i Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag är Peter Rajendera Lindeberg och Karin Marianne Charlotte Högberg Karlsson.

Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag har organisationsnummer 969737-3646. Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Högberg&Lindeberg Konsult Handelsbolag på adress Kvarnvägen 20, 474 70 Mollösund.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bloggkollektivet AB, Nordicdesignone försäljning och auktioner och Karin Högberg Produktion.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Orust.