Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NALLE GOLV Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-3018

Telefon

070-032 37 76

Adress

Norrbackagatan 44
113 34 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är NALLE GOLV Kommanditbolag?

NALLE GOLV Kommanditbolag är ett kommanditbolag som skall bedriva måleri, golvslipning, lokalvård, snickeri, inom och utomhusrenovering, uthyrning av personal, import och export av kläder samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om NALLE GOLV Kommanditbolag

Norrbackagatan 44

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NALLE GOLV Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NALLE GOLV Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Paula Montenegro Arteaga (24)

Komplementär

Isabel Arteaga Herrera (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NALLE GOLV Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NALLE GOLV Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-3018
Firmanamn NALLE GOLV Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norrbackagatan 44
Postadress 113 34 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-02
Firmanamn registrerat 2008-09-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43330 - Golv- och väggbeläggningsarbeten
43341 - Måleriarbeten
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva måleri, golvslipning, lokalvård, snickeri, inom och utomhusrenovering, uthyrning av personal, import och export av kläder samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NALLE GOLV Kommanditbolag

NALLE GOLV Kommanditbolag registrerades 2008-09-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i NALLE GOLV Kommanditbolag är Paula Isabel Montenegro Arteaga och komplementär är Isabel Maria Arteaga Herrera.

NALLE GOLV Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-3018. NALLE GOLV Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med NALLE GOLV Kommanditbolag på telefonnummer 070-032 37 76.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Erik Torell AB, montenegros golv & måleri AB, Ortacademy AB, Bostadsrättsföreningen Balder 13 och Ill Wind Records Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.