Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

XLog Entreprenad Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-2812

Telefon

070-624 91 54

Adress

Jennylundsvägen 15
137 93 Tungelsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är XLog Entreprenad Handelsbolag?

XLog Entreprenad Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. El-VVS och bygginstallationer, bygg-, inredningsdesign och inredningsverksamhet, reparation och installation av motorfordon, reparation och underhåll av motorfordon. Ventilationsmärkning, rörmärkning. rörinjustering av värme- och kylsystem. Städverksamhet i privat och offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om XLog Entreprenad Handelsbolag

Jennylundsvägen 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för XLog Entreprenad Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i XLog Entreprenad Handelsbolag består av

Bolagsman

Irene Hälleström (49)

Magnus Englund (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för XLog Entreprenad Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om XLog Entreprenad Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-2812
Firmanamn XLog Entreprenad Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation avslutad 2020-04-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Jennylundsvägen 15
Postadress 137 93 Tungelsta
Säte Huddinge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-09-01
Firmanamn registrerat 2009-10-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43210 - Elinstallationer
43221 - Värme- och sanitetsarbeten
41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader
43120 - Mark- och grundarbeten
71124 - Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. El-VVS och bygginstallationer, bygg-, inredningsdesign och inredningsverksamhet, reparation och installation av motorfordon, reparation och underhåll av motorfordon. Ventilationsmärkning, rörmärkning. rörinjustering av värme- och kylsystem. Städverksamhet i privat och offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om XLog Entreprenad Handelsbolag

XLog Entreprenad Handelsbolag registrerades 2008-09-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i XLog Entreprenad Handelsbolag är Irene Leila Hälleström och Lars Magnus Englund.

XLog Entreprenad Handelsbolag har organisationsnummer 969737-2812. XLog Entreprenad Handelsbolag har säte i Huddinge. Det går bra att ta kontakt med XLog Entreprenad Handelsbolag på telefonnummer 070-624 91 54.

På samma adress finns även följande företag registrerat, XLog Entreprenad AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.

Registrerat på adressen

Jennylundsvägen 15
137 93 Tungelsta
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: