Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Biomaxi Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-1863

Telefon

-

Adress

Långsjövägen 56
135 54 Tyresö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Biomaxi Handelsbolag?

Biomaxi Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Sluten sjukvård: allmänpraktiserande läkarverksamhet och specialistläkarverksamhet inom öppenvård. Byggverksamhet: mark- och grundarbeten. Handel samt reparation av motorfordon och motorcyklar (personbilar, husbilar). Uthyrning och leasing av motorfordon (personbilar, lätta motorfordon, lastbilar och andra tunga motorfordon), uthyrning av husbilar. Livsmedel, drycker och tobak. Partihandel med hushållsvaror: textilier, kläder och skodon, elektriska hushållsmaskiner- och apparater (dammsugare, rakapparater, symaskiner, elkaminer), ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning (hemmabio, videokameror, paraboler, bilradio, övervakningskameror), inspelade band och skivor för musik och bild, elartiklar och belysningsartiklar (strömbrytare, batterier för hushållsbruk, lampor), fotografiska och optiska produkter, glas och porslin, rengöringsmedel, parfym och kosmetika, medicinsk utrustning och apoteksvaror, möbler, mattor, ur- och guldsmedvaror, sport- och fritidsartiklar (cyklar, campingutrustning, sovsäckar, tält, skridskor, vattenskotrar), kontorsförbrukningsvaror (pennor, skrivblock, kopieringspapper, brevpapper). Postorderhandel och detaljhandel på Internet avseende ovanstående produkter (hus- hållsvaror) och datorprodukter (datorer, datorkomponenter, tillbehör). Auktioner på Internet. Vägtransport och godstrafik. Hotellverksamhet med'och restaurangrörelse. Drift av konferensanläggningar. Vandrarhemsverksamhet. Stugbyverksamhet (även rumsuthyrning). Campingplatsverksamhet. Film-, video- och TV-programverksamhet. Dataprogrammering (utveckling av programvaror, hemsidor och programmering). Datakonsultverksamhet (webbdesign, webbprogrammering). Grafisk designverksamhet (visitkort, företagslogo). Handel med aktier och fonder. Handel med egna fastigheter. Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter. Fastighetsförmedling (på uppdrag). Mediebyråverksamhet och annonsförsäljning. Marknads- och opinionsundersökning. Konsultverksamhet avseende företagsorganisation. Översättning och tolkning. Fotoverksamhet. Uthyrning och leasing av fritids- och sportutrustning (tält, cyklar, campingutrustning). Uthyrning och leasing av hushållsartiklar och varor (videokameror, TV, symaskiner) för personligt bruk (till hushåll och företag). Uthyrning och leasing av kontorsmaskiner och kontorsutrustning (inklusive datorer). Övrig därmed förenlig verksamhet. Handel med båtar, uthyrning av båtar. Läs mer om Biomaxi Handelsbolag

Långsjövägen 56

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Biomaxi Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Biomaxi Handelsbolag består av

Bolagsman

Irina Averkieva (64)

Vladislav Averkiev (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Biomaxi Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Biomaxi Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-1863
Firmanamn Biomaxi Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Långsjövägen 56
Postadress 135 54 Tyresö
Säte Tyresö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-28
Firmanamn registrerat 2008-08-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2008-10-30
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2008-10-30
2021-09-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
86212 - Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård
43320 - Byggnadssnickeriarbeten
45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Sluten sjukvård: allmänpraktiserande läkarverksamhet och specialistläkarverksamhet inom öppenvård. Byggverksamhet: mark- och grundarbeten. Handel samt reparation av motorfordon och motorcyklar (personbilar, husbilar). Uthyrning och leasing av motorfordon (personbilar, lätta motorfordon, lastbilar och andra tunga motorfordon), uthyrning av husbilar. Livsmedel, drycker och tobak. Partihandel med hushållsvaror: textilier, kläder och skodon, elektriska hushållsmaskiner- och apparater (dammsugare, rakapparater, symaskiner, elkaminer), ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning (hemmabio, videokameror, paraboler, bilradio, övervakningskameror), inspelade band och skivor för musik och bild, elartiklar och belysningsartiklar (strömbrytare, batterier för hushållsbruk, lampor), fotografiska och optiska produkter, glas och porslin, rengöringsmedel, parfym och kosmetika, medicinsk utrustning och apoteksvaror, möbler, mattor, ur- och guldsmedvaror, sport- och fritidsartiklar (cyklar, campingutrustning, sovsäckar, tält, skridskor, vattenskotrar), kontorsförbrukningsvaror (pennor, skrivblock, kopieringspapper, brevpapper). Postorderhandel och detaljhandel på Internet avseende ovanstående produkter (hus- hållsvaror) och datorprodukter (datorer, datorkomponenter, tillbehör). Auktioner på Internet. Vägtransport och godstrafik. Hotellverksamhet med'och restaurangrörelse. Drift av konferensanläggningar. Vandrarhemsverksamhet. Stugbyverksamhet (även rumsuthyrning). Campingplatsverksamhet. Film-, video- och TV-programverksamhet. Dataprogrammering (utveckling av programvaror, hemsidor och programmering). Datakonsultverksamhet (webbdesign, webbprogrammering). Grafisk designverksamhet (visitkort, företagslogo). Handel med aktier och fonder. Handel med egna fastigheter. Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter. Fastighetsförmedling (på uppdrag). Mediebyråverksamhet och annonsförsäljning. Marknads- och opinionsundersökning. Konsultverksamhet avseende företagsorganisation. Översättning och tolkning. Fotoverksamhet. Uthyrning och leasing av fritids- och sportutrustning (tält, cyklar, campingutrustning). Uthyrning och leasing av hushållsartiklar och varor (videokameror, TV, symaskiner) för personligt bruk (till hushåll och företag). Uthyrning och leasing av kontorsmaskiner och kontorsutrustning (inklusive datorer). Övrig därmed förenlig verksamhet. Handel med båtar, uthyrning av båtar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 47091897
Besöksadress: Långsjövägen 56
Postnummer: 135 54
Postort: Tyresö
Län: Stockholms län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer:
Arbetsställenummer: 47091897
SNI-kod: 86212 - Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Biomaxi Handelsbolag

Biomaxi Handelsbolag registrerades 2008-08-28 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2008-10-30 och aktivt i momsregistret sedan 2008-10-30.

Bolagsmän i Biomaxi Handelsbolag är Irina Averkieva och Vladislav Averkiev.

Biomaxi Handelsbolag har organisationsnummer 969737-1863. Biomaxi Handelsbolag har säte i Tyresö. Det går bra att ta kontakt med Biomaxi Handelsbolag på adress Långsjövägen 56, 135 54 Tyresö.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Biomaxi Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Tyresö.

Registrerat på adressen

Långsjövägen 56
135 54 Tyresö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress