Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag

Organisationsnummer

969737-1194

Telefon

070-815 17 34

Adress

Valhallavägen 73
114 28 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag?

Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Fotografi, lärare, curator, projektledare inom kultur och utbildning, konsult inom kultur och utbildning. Läs mer om Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag

Valhallavägen 73

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag består av

Bolagsman

Thomas Lund (60)

Ksenia Georgievna Nikolskaya (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-1194
Firmanamn Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Valhallavägen 73
Postadress 114 28 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-26
Firmanamn registrerat 2008-08-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fotografi, lärare, curator, projektledare inom kultur och utbildning, konsult inom kultur och utbildning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag

Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag registrerades 2008-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag är Jan Thomas Lund och Ksenia Georgievna Nikolskaya.

Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag har organisationsnummer 969737-1194. Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Nikolskaya Lundh Production Handelsbolag på telefonnummer 070-815 17 34.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Groove Scandinavia AB, Plan Bjurman Design Aktiebolag, Bostadsrättsföreningen R14 och MEJ IDROTTSFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.