Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag

Organisationsnummer

969737-0949

Telefon

-

Adress

c/o Ell-K Invest Ab
Botvidsgatan 42
521 35 Falköping

Antal ansvariga

3 st

Vad är Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag?

Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Fastighetsförvaltning. Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag registrerades 2008-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag

Botvidsgatan 42

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Krister Persson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Lars Persson (89)

Styrelsen i Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Krister Persson (56)

Komplementär

ELL-K Invest AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969737-0949
Firmanamn Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Botvidsgatan 42
Postadress 521 35 Falköping
Säte Falköping, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-26
Firmanamn registrerat 2017-07-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-23
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Fastighetsförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag

Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag registrerades 2008-08-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag är Lars Krister Juhani Persson och komplementär är ELL-K Invest AB.

Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag har organisationsnummer 969737-0949. Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag har säte i Falköping. Det går bra att ta kontakt med Fast. Hovt. 3 i Falköping Kommanditbolag på adress Botvidsgatan 42, 521 35 Falköping.

På samma adress finns även följande företag registrerade, CUSTOM GUBBERS 3,2 CU.IN, Fastigheten Falköping Egnahem 3 Kommanditbolag, Fastigheten S't Matteus 24 i Falköping Kommanditbolag, Dotorp 24 Falköping Kommanditbolag, Vakt. 15 i Falköping Kommanditbolag och Fastigheten Falköping Botvidsgatan 33 Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Falköping.

Registrerat på adressen

Botvidsgatan 42
521 35 Falköping
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress