Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag

Organisationsnummer

969736-8083

Telefon

070-525 95 21

Adress

Box 14347
400 20 Göteborg

Antal ansvariga

3 st

Vad är Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag?

Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom ekonomi, ledarskap, management, hälso- och friskvård samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Sara Plesnar Dennås 25-50%
Åke Dennås 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Åke Dennås (66)

C.A.S.W Fastigheter AB

Komplementär

CA Business Services AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969736-8083
Firmanamn Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 14347
Postadress 400 20 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-08-14
Firmanamn registrerat 2013-06-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-09-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
96040 - Kroppsvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom ekonomi, ledarskap, management, hälso- och friskvård samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag

Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag registrerades 2008-08-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag är C.A.S.W Fastigheter AB och komplementär är CA Business Services AB.

Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag har organisationsnummer 969736-8083. Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Strategic Intervention (Sweden) Kommanditbolag på telefonnummer 070-525 95 21.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Dennås, Åke och Åke Dennås AB.

Registrerat på adressen

Box 14347
400 20 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress